Via Youtube, zag ik de werkwijze van deze Mooie broodjes Als ik weer eens aan de bak ga, wil ik ze beslist ook eens maken.
Het recept is me wegens gebrek aan kennis van de taal (vermoedelijk Grieks) niet duidelijk, ik kan me er wel iets bij voorstellen...maar ik vermoed dat het van elk wit broodjesdeeg gemaakt kan worden.
Heb er wel een opmerking over: Het is logischer om de broodjes eerst met ei te bestrijken, alvorens er de vulling in aan te brengen/spuiten.
Mooie Broodjes
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Mooie Broodjes
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- Kneedhaak 2.0
- Gaat de goede kant op
- Berichten: 98
- Lid geworden op: do 23 apr 2020, 12:38
Re: Mooie Broodjes
Lijkt ook een beetje op russisch, Cor
Even door de vertaalmachine, en dan krijg je dit >>
INGREDIËNTEN.
WARM WATER 100ML
WARME MELK 100ML
GIST 15GR
ZONNEBLOEMOLIE 80ML
ZOUT 0,5 tl
SUIKER 2ST.L
EI-EIWIT 1 ST
BLOEM 500GR.
VULLING.
JAM VOOR SMAAK.
SMERING BOVENOP
EIEDOEL 1 ST
BAK 20 MINUTEN OP 200G TEMPERATUUR
UITGANG 9 STUKS
Even door de vertaalmachine, en dan krijg je dit >>
INGREDIËNTEN.
WARM WATER 100ML
WARME MELK 100ML
GIST 15GR
ZONNEBLOEMOLIE 80ML
ZOUT 0,5 tl
SUIKER 2ST.L
EI-EIWIT 1 ST
BLOEM 500GR.
VULLING.
JAM VOOR SMAAK.
SMERING BOVENOP
EIEDOEL 1 ST
BAK 20 MINUTEN OP 200G TEMPERATUUR
UITGANG 9 STUKS
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Mooie Broodjes
Oké...bedankt voor het vertalen en de opsomming van de ingrediënten Erwin Helaas is ook het Russisch mij vreemd
Hoe dan ook, het zijn en blijven mooie broodjes. Het proberen waard.
Nog een tweede opmerking over het broodje: De jamvulling kan ook achterwege gelaten worden.
Hoe dan ook, het zijn en blijven mooie broodjes. Het proberen waard.
Nog een tweede opmerking over het broodje: De jamvulling kan ook achterwege gelaten worden.
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
- Melinda
- Meesterbakker
- Berichten: 2269
- Lid geworden op: za 12 jan 2013, 17:29
- Locatie: Soest
Re: Mooie Broodjes
Grappige broodjes, Cor. Lijkt mij leuk om te proberen. Benieuwd naar jouw resultaat. Gaan we vast zien als je het recept hebt uitgeprobeerd.
Kneders: Bear Teddy Varimixer | Rofco N15 | KitchenAid KSM 7580 | Ovens: Rofco B40 | Miele Heteluchtoven
:-) Mijn foto's
:-) Mijn foto's