Broodbakforum

HET forum voor enthousiaste thuisbakkers

Voor alle vragen over je broden en de dingen die je daarbij nodig hebt
Forum
Titel Statistieken Laatste bericht
Ingrediënten
Voor vragen over meel, gist, en wat je nog meer in een brood wil stoppen.
214 Onderwerpen 
1560 Berichten
Re: Werkwijze gekiemde zaden
door Bakben
za 17 nov 2018, 21:07
Werkwijze
Specifieke vragen over afwegen, kneden, rijzen (en het vertragen ervan), vormen, bakken, insnijden ...
250 Onderwerpen 
2071 Berichten
Re: Gevaar voor overkneden?
door Rik59
za 17 nov 2018, 22:17
Desemdingen
Alles over desem
139 Onderwerpen 
1319 Berichten
Re: Project desem
door Rougedebordeaux
za 17 nov 2018, 22:14
Bakken in de BBM
Al je vragen over het bakken in de BBM
99 Onderwerpen 
802 Berichten
Re: Koolhydraatarm brood in B…
door Levinebaktbrood
zo 28 okt 2018, 22:43
Wat ging er mis?
Voor vragen over waarom brood niet geworden is zoals je had gewild, niet gerezen of misvormd etc. Je bloopers mogen hier ook bij.
125 Onderwerpen 
1080 Berichten
Re: Gatenkaas
door Anna
di 13 nov 2018, 16:10
Bakken in een houtoven

Wow, wat een productie! :2th:

Gevaar voor overkneden?

Ik ben vaak met 10 minuten erg tevreden Koos.. dat[…]

Project desem

De rotan rijsmandjes hebben Hongkong verlaten en k[…]

Werkwijze gekiemde zaden

Ontkiemen zaden ook als je ze in de koelkast bewaa[…]