Hallo, hebben jullie nog tips om te bepalen wanneer de eerste rijs klaar is? De natte vinger in het deeg en het gat moet blijven vind ik lastig. Ik bak vooral desem en heb het idee dat het gat bij mij altijd blijft staan. Ik check bij elke fold van het deeg en zie persoonlijk weinig verschil.
Verzonden vanaf mijn iPhone met Tapatalk
Rijs
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Rijs
Kijken naar het volume. Het deeg moet zo ongeveer in volume verdubbelen.
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken