Hallo,
Mijn naam is An, ik bak al jaren, vooral desserts (taart, cake, cupcakes, koekjes). In september vorig jaar ben ik begonnen met de avondopleiding brood- en banketbakker en nu bak ik ook zelf mijn brood en koffiekoeken.
Bakken is voor mij ontspanning, na een dagje stress op het werk word ik helemaal zen als ik een broodje gemaakt heb. Alleen zuurdesem heb ik nog niet echt onder de knie, daar wil ik me nog verder in verdiepen. EN ik hoop hier ook veel inspiratie op te doen.
mezelf even voorstellen
- Anneke
- Stofhapper
- Berichten: 1
- Lid geworden op: za 06 feb 2016, 14:51
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: mezelf even voorstellen
Welkom An :G.
Over desem is al heel veel geschreven, spit het forum maar eens door en stel gerust ook je vragen in de daarvoor bestemde rubrieken.
Over desem is al heel veel geschreven, spit het forum maar eens door en stel gerust ook je vragen in de daarvoor bestemde rubrieken.
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken