Vandaag Bakdag.

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
bakplaat
Meesterbakker
Berichten: 3372
Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
Locatie: Het Land van Maas en Waal.
Contacteer:

Vandaag Bakdag.

Bericht door bakplaat »

Vandaag weer eens tijd genomen en onze Broodjesvoorraad aangevuld:

Van eenzelfde deeg...Zachte Melkbroodjes o.a. Bolletjes, Puntjes en Gevlochten modellen.
Dan ook nog een plaat Krente-/Rozijnenbollen en twee stuks Krente-/Rozijnenbroden.

Afbeelding

Een deel gaat zondag mee in de handbagage, als Lunchpakketjes...we gaan zoals we dat al jaren gewend zijn...er even tussenuit voor een zonnige vakantie op Gran Canaria, :G
Maar zijn op tijd weer terug voor de aankomende Kerstbakkerij.
___________________________________________________________________________________________________________

Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...

Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Gebruikersavatar
brood daar zit wat in
Meesterbakker
Berichten: 1855
Lid geworden op: do 21 jun 2012, 21:35
Locatie: Regio Utrecht

Re: Vandaag Bakdag.

Bericht door brood daar zit wat in »

Wauw Cor!! Wat een hoeveelheden weer. Ben daar toch altijd wel jaloers op hoor...Hoe lang sta je in de keuken op zo'n bakdag??
Hele fijne vakantie en goede reis, geniet er samen van!
Groet, Marja
Ook te volgen op Insta: bread_at_home_
_________________________________________________________________________________________________________
Kneder BW SM ~ Rofco B20 ~ Bear Teddy Varimixer
Gebruikersavatar
Melinda
Meesterbakker
Berichten: 2269
Lid geworden op: za 12 jan 2013, 17:29
Locatie: Soest

Re: Vandaag Bakdag.

Bericht door Melinda »

Dat is een mooie hoeveelheid Cor. Fijne vakantie en veilig weer terug. :G
Kneders: Bear Teddy Varimixer | Rofco N15 | KitchenAid KSM 7580 | Ovens: Rofco B40 | Miele Heteluchtoven
:-) Mijn foto's
Gebruikersavatar
bakplaat
Meesterbakker
Berichten: 3372
Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
Locatie: Het Land van Maas en Waal.
Contacteer:

Re: Vandaag Bakdag.

Bericht door bakplaat »

Dank jullie wel Marja en Melinda voor de complimenten en goeie wensen :2th:

Ben er tegen 10.30u. mee begonnen en tussen de verschillende rijstijden door
hebben we alvast onze koffers ingepakt en als laatste kwamen de Krente/Rozijnenbroden
tegen 14.40u. uit de oven. Dus het hele proces duurde ruim 4 uur.
Bij ander groot brood ben ik meestal afhankelijk van de omstandigheden ook minimaal
tussen 4.5-5u bezig.

Ja we zijn het inmiddels gewend,om er om deze tijd van het jaar naar
Gran Canaria te vliegen...doen we al sinds ons 25 jaar huwelijk (1971-1996) :G
Tussendoor ook nog enkele andere Canarische eilanden bezocht,
Tenerife Fuerteventura en Lanzarote maar Granaria trekt ons het meeste aan.

Vandaag ook nog Gevulde Speculaas en een Roomboter/Amandelletter gebakken,
die ook mee met vakantie gaan...zal het in een ander topic laten zien.
___________________________________________________________________________________________________________

Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...

Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Gebruikersavatar
CarlaB
Deegkneder
Berichten: 168
Lid geworden op: ma 27 okt 2014, 21:08
Locatie: Aan de Zeeuwse kust

Re: Vandaag Bakdag.

Bericht door CarlaB »

Geniet van je vakantie Cor en we zien je hier graag weer terug.
Aga Cooker - Ankarsrum Assistent
Plaats reactie