Sinds ik actief geworden ben op dit forum heb ik geen brood meer in de winkel gekocht. Voor de dagelijkse kost bak ik veelal dezelfde tarwedesembroden met zaden en pitten. De kinderen vinden het lekker, dus ... Maar dat is natuurlijk niet interessant om hier te melden
Ik ben momenteel de recepten uit het boek van robert van beckhoven aan het proberen. Dit maal een rozijnenbrood. De rozijnen heb ik goed laten weken en overnacht winddroog laten worden.
Ik had echter maar 300gram, dus aangevuld met gedroogde cranberries (ook geweekt) en gedroogde ananas stukjes tot 500gram.
Die combi is fris en Heerlijk.
Verder was het een eenvoudig basisrecept met 100% bloem.
Groet, erik
Rozijnenbrood met cranberry en ananas
- erikg
- Deegkneder
- Berichten: 147
- Lid geworden op: vr 29 mei 2015, 21:28
- Contacteer:
Rozijnenbrood met cranberry en ananas
Je hebt niet voldoende permissies om de bijlagen van dit bericht te bekijken.
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Rozijnenbrood met cranberry en ananas
Cranberries zijn inderdaad erg lekker. Heel fris. Ik doe altijd wat door mijn krentenbrood.
Niet bij brood alleen....