Ik wil graag een batch croissants maken en ze invriezen.
Is het best dit te doen voor of na de bak?
Kan ik dezelfde hoeveelheid gist gebruiken?
Bedankt,
Dries
Croissants invriezen??
- Dries
- Deegkneder
- Berichten: 120
- Lid geworden op: ma 01 dec 2014, 16:26
- Locatie: Ergens in de regen in Antwerpen...
Croissants invriezen??
Brood sterft pas als het koud is...
Ankarsum Orginal assisant , Bartscher AT90...
Ankarsum Orginal assisant , Bartscher AT90...
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: Croissants invriezen??
Ik vries ze altijd na het bakken in.
Voor het bakken kan ook, maar dan moet je wel ruimte in de vriezer hebben. Je moet ze dan eerst los van elkaar op een plaat zetten en invriezen. Pas als ze bevroren zijn kun je ze samen in een zak doen om ze te bewaren in de vriezer.
Hoeveelheid gist hoef je niet aan te passen.
Voor het bakken kan ook, maar dan moet je wel ruimte in de vriezer hebben. Je moet ze dan eerst los van elkaar op een plaat zetten en invriezen. Pas als ze bevroren zijn kun je ze samen in een zak doen om ze te bewaren in de vriezer.
Hoeveelheid gist hoef je niet aan te passen.
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken