Hallo Ik bak brood elke 4 weken, soms Franse baguettes.Welke oven nemen rofco B10 of B40?
De vraag is moet ik kopen rofco B40 als ik niet al zijn niveaus gebruiken?
Het geld is voor mij geen probleem.
B10 of B40
- Rikkert
- Deegkneder
- Berichten: 167
- Lid geworden op: vr 28 jun 2013, 19:45
- Locatie: Terborg
Re: B10 of B40
Er zit een behoorlijk verschil tussen een B10 en een B40.
Vier broden kunnen in één keer in een B10 gebakken worden.
Mijn ervaring met een B10 is dat, wanneer het busbroden van 30 cm zijn, het in twee keer bakken een beter resultaat geeft v
Vier broden kunnen in één keer in een B10 gebakken worden.
Mijn ervaring met een B10 is dat, wanneer het busbroden van 30 cm zijn, het in twee keer bakken een beter resultaat geeft v
Groet,
Rik.
Rik.
- Jean
- Opboller
- Berichten: 191
- Lid geworden op: ma 19 dec 2011, 15:52
- Locatie: Belgisch Limburg
Re: B10 of B40
Het is het gewicht van het deeg dat je wil bakken dat bepaalt of de oven
het aankan, niet de grootte van de bakvorm.
het aankan, niet de grootte van de bakvorm.
- Levinebaktbrood
- Moderator
- Berichten: 5620
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
- Locatie: Voorburg
- Contacteer:
Re: B10 of B40
Dat is nogal een verschil, een B10 of B40 .......
Als je maar 4 broden per week bakt zou ik niet voor de B40 gaan. Dan zou ik eerder voor de B10 of de B20 gaan.
Als je maar 4 broden per week bakt zou ik niet voor de B40 gaan. Dan zou ik eerder voor de B10 of de B20 gaan.
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken