Weer eens actief geweest

Heb je wat lekkers geproduceerd? Laat hier die mooie/originele/bijzondere of gewoon lekkere broden maar zien Een verdwaalde taart mag ook! Maak wel even een apart topic aan voor je eigen baksels...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
bakplaat
Meesterbakker
Berichten: 3372
Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
Locatie: Het Land van Maas en Waal.
Contacteer:

Weer eens actief geweest

Bericht door bakplaat »

Al een tijd wat minder actief geweest. :oops: Maar gisteren en vandaag wegens de slechte weersomstandigheden,thuisdag gehouden, de draad opnieuw opgepakt en mijn bakkerij(tje) weer eens geopend. :G

Gisteren van een Wit/Waterdeeg een paar Busbroden gebakken:

Afbeelding

Afbeelding

Vandaag een assortiment Kleinbrood gebakken...De foto's hiervan zijn opgehaald uit mijn fotoalbum.

Zachte tarwe Melkbollen:

Afbeelding

Zachte witte Melkbollen:

Afbeelding

Vervolgens nog een plaat Krente/Rozijnenbollen.

Afbeelding

Er was vodoende deeg voor nog een (klein) Krente/Rozijnenbrood:

Afbeelding

Deze week hoop ik zeker ook nog wat Sinterklaaslekkernijen te bakken.
___________________________________________________________________________________________________________

Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...

Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Gebruikersavatar
BakkerGerrit
Meesterbakker
Berichten: 1400
Lid geworden op: ma 02 okt 2017, 12:48
Locatie: Arnhem
Contacteer:

Re: Weer eens actief geweest

Bericht door BakkerGerrit »

Fijn om te zien Cor!
Gebruikersavatar
Rik59
Meesterbakker
Berichten: 1326
Lid geworden op: wo 13 dec 2017, 23:26

Re: Weer eens actief geweest

Bericht door Rik59 »

Cor nog een paar dagen regen en dan is de diepvries weer vol!! Chapeau... :2th: :2th:

Niet stiekum aas gaan bakken hè..
Trouwens een slimme karper wil alleen grote regenwormen!! :shy: :shy:

Niet teveel banketletters Cor.. want dat moet er weer allemaal af in januari... :roll: :roll:
The sound of success is the ‘singing’ loaf - the sound of crackling as the crust cools.
The song of fresh bread


RESPECT, TIJD EN TEMPERATUUR ZIJN DE VOORNAAMSTE GEREEDSCHAPPEN VOOR DE LEKKERSTE EN FRAAISTE BRODEN.
Gebruikersavatar
CJ-Petra
Meesterbakker
Berichten: 1250
Lid geworden op: za 17 dec 2011, 11:22
Locatie: Bommelerwaard

Re: Weer eens actief geweest

Bericht door CJ-Petra »

Goed om te lezen dat je het bakken weer kan oppakken!
Grtzz Petra

Rofco B20 | Panasonic SD-255 | Kenwood KMC560
Plaats reactie