Goedemorgen bakkers van het forum,
Mijn naam is Margreet en ik bak sinds een klein jaar brood. Ik heb het geluk gehad direct op de site van Levine te stuiten, dus vanaf mijn eerste baksel zijn bijna alle broden goed gelukt (als je het tijgerpapje niet meerekent). En ik kan zeggen, dat werkt zo motiverend dat ik al bijna zo ver ben om de ‘zuurdesem-uitdaging’ aan te gaan. Favoriet hier in huis zijn de zachte bruine bolletjes (op dit moment in de maak), al wordt eigenlijk alles wel in no-time verslonden.
Ik kneed met een ca. 18 jaar oude Kenwood chef classic waar ik een spiraalhaak voor heb gekocht. Bakken doe ik in een -al even oude- heteluchtoven.
Koken en bakken vind ik echt leuk en daar experimenteer ik dan ook graag mee, maar brood bakken geeft toch wel de meeste voldoening. Geen rijker gevoel dat een vriezertje vol lekker brood.. :-)!
Even voorstellen...
- Haasje
- Chef stoffer en blik
- Berichten: 16
- Lid geworden op: za 20 aug 2016, 11:08
- papagena
- Moderator
- Berichten: 1864
- Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
- Locatie: Hoogeveen
Re: Even voorstellen...
Welkom Margreet.
Inderdaad..... niks zo fijn als een volle vriezer!
Inderdaad..... niks zo fijn als een volle vriezer!
Niet bij brood alleen....