Hallo iedereen!

Doe eens sociaal, en stel je even voor...
Maar maak hiervoor wel even een eigen topic aan...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
John Doe
Chef stoffer en blik
Berichten: 15
Lid geworden op: za 16 jul 2016, 16:23

Hallo iedereen!

Bericht door John Doe »

Hallo iedereen!

Ik ben een Belgische student. Verhalen zoals "ik bak al 20 jaar zelf mijn brood" zijn voor mij nog niet van de orde :D, . Als kind werden hier vooral taarten en cakes gebakken. Mijn moeder probeerde soms wel eens een brood te bakken maar dat draaide altijd uit op een flop (veel te dikke, harde korst, te dicht kruim). Ik ben dan 2 jaar geleden bij een goed recept voor een brood terecht gekomen en het eerste goede brood was een feit. Sindsdien bak ik regelmatig zelf brood. Eens je de microbe te pakken hebt ben je verloren, dus ik wou ook andere broden proberen. Alles ging goed tot ik op vrij natte degen kwam. Ik ben dan met mijn probleem hier terecht gekomen en de boodschap is eenvoudig: oefenen, oefenen, oefenen. Ik denk ook om eens een workshop te volgen zodat bepaalde handelingen misschien duidelijker worden. Je kan namelijk zoveel verkeerd doen bij het bakken van brood en laat dat nu net hetgeen zijn waarom ik het zo boeiend vind.

JD
Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 5620
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Hallo iedereen!

Bericht door Levinebaktbrood »

Welkom JD :G.
Kneders: Bear Teddy | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1
Blog:Uit de keuken van Levine
Auteur van 5 boeken over brood bakken
Plaats reactie