Korst meer smaak

Specifieke vragen over afwegen, kneden, rijzen (en het vertragen ervan), vormen, bakken, insnijden ...
Plaats reactie
Gebruikersavatar
Fem
Stofhapper
Berichten: 1
Lid geworden op: zo 09 dec 2018, 20:58

Korst meer smaak

Bericht door Fem » zo 09 dec 2018, 21:07

Ik zou graag willen weten hoe ik bij sommige broden de korst meer smaak kan geven . Soms vind ik de smaak zo vlak/kartonachtig. Ik bedoel in dit onderwerp geen sesamzaad etc

Gebruikersavatar
Levinebaktbrood
Moderator
Berichten: 4559
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 02:00
Locatie: Voorburg
Contacteer:

Re: Korst meer smaak

Bericht door Levinebaktbrood » ma 10 dec 2018, 00:03

Beste Fem, welkom op het forum. Het is gebruikelijk dat nieuwe leden zich eerst voorstellen voordat ze vragen gaan stellen. Wil je dat alsnog even doen?

Of de korst smaak krijgt ligt ook aan het recept dat je gebruikt. Je schrijft niet hoe je brood bakt. In de oven of in een bbm? Welk recept gebruikt je en wat is je werkwijze?
Kneders: Rofco N15 | BW SM-5 |Bear Teddy | KitchenAid Heavy Duty | Espressions Mixmaster | Maxima MPM 7L
Ovens: Bosch HBG8755S1 | 2 x Rofco B40
Rijskast: Rofco RK 48
Graanmolen: Komo Fidibus 21 Classic
Blog:Uit de keuken van Levine

Plaats reactie