Wat betekent het water achterhouden voor later te Bijwassen ? Hoe moet dit precies gedaan worden?
Groetjes
Bijwassen
- lekkermelig
- Beheerder
- Berichten: 4006
- Lid geworden op: zo 14 okt 2012, 23:23
- Locatie: Wageningen
- Contacteer:
Re: Bijwassen
Kneder: Rofco KN15,Bear Varimixer Teddy
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
Rijskast: Rofco RK48
Ovens: Rofco B40, Manz 30/2, kleioven
Graanmolen: Mockmill Lino 200
Meel: de Zuidmolen en Molen de Vlijt
Blog: Lekkermelig.nl
- john-b-bak
- Deegkneder
- Berichten: 103
- Lid geworden op: zo 27 mar 2016, 15:27
Re: Bijwassen
Bijwassen is het in kleine stapjes toevoegen van water aan het einde van de draaitijd om een goede opname van het water te bevorderen. Je deeg slapt af,wordt soepeler door het meerdere aan water moet het ook langger mals blijven