Voor kerstavond vroegen ze me een mokka kerstbuche te maken. Nu heb ik geen koffieextract meer. Weet iemand of je dit zelf kan maken en hoe ?
Alvast bedankt
Koffieextract
- 1md65
- Deegroller
- Berichten: 271
- Lid geworden op: do 05 sep 2013, 18:34
- Locatie: België
- AnneMarie63
- Jongste bediende
- Berichten: 38
- Lid geworden op: di 29 sep 2015, 19:32
Re: Koffieextract
Oploskoffie....
- bakplaat
- Meesterbakker
- Berichten: 3372
- Lid geworden op: vr 09 dec 2011, 00:43
- Locatie: Het Land van Maas en Waal.
- Contacteer:
Re: Koffieextract
Kook een suikersiroopje van 1:3 water/suiker en voeg daar voldoende oploskoffie aan toe tot het donkerbruin en ondoorzichtig kijkt.In een goed afsluitbaar flesje/potje is het gemakkelijk enkele maanden houdbaar.Je kunt het gebruiken in zowel Slagroom als Botercrême, maar het liefst maak ik mijn (Mokka)taarten met Slagroom.
Succes met je Kerstbuche/Boomstam
Succes met je Kerstbuche/Boomstam
___________________________________________________________________________________________________________
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.
Bak ook eens een koekje van ÈIGEN deeg...
Vroeger was het bakken voor mij een MUST...Nu een LUST.