Landbrood; beetje dom bezig vrees ik...

Specifieke vragen over afwegen, kneden, rijzen (en het vertragen ervan), vormen, bakken, insnijden ...
Gesloten
Gebruikersavatar
Janny

Landbrood; beetje dom bezig vrees ik...

Bericht door Janny »

Levine's Frans landbrood.
De poolish heb ik om half 9 klaar gezet dus om half 5 staat ie 8 uren. Aangegeven wordt 8- 16 uren.
Nu ben ik eigenlijk niet van plan om vannacht te gaan bakken. Wat is nu het juiste moment om het in de koelkast, óf in de kelder, te zetten zodat ik morgen verder kan gaan!?
Of wil ik nu iets onmogelijks? :oops:
Ik weet't, niet al te slim.... Sorry.
Gebruikersavatar
papagena
Moderator
Berichten: 1864
Lid geworden op: do 08 dec 2011, 20:40
Locatie: Hoogeveen

Re: Landbrood; beetje dom bezig vrees ik...

Bericht door papagena »

Gooi maar in de koelkast. Komt helemaal goed. Hij werkt gewoon door daar.
Niet bij brood alleen....
Gesloten